Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Saté ikan

Aantal personen: 4

Ingrediënten

750 gr kabeljauwfilets
1 ui
1/2 zakje geraspte kokos
1 theelepel djinten
2 theelepels serehpoeder
3 theelepels laos
3 tenen knoflook uit de knijper
1 prei
2 eieren
1 theelepel sambal trassi

Bereiden

Maal de kabeljauwfilets in de gehaktmolen.
Maak de ui schoon en snipper hem fijn.
Maak de prei schoon en snipper ook deze fijn.
Meng het visgehakt met de geraspte kokos, de djinten, het
serehpoeder, de laos, de knoflook, de gesnipperde ui, de
gesnipperde prei en de sambal.
Splits de eieren.
Voeg de eidooiers aan het gehaktmengsel toe en roer dat goed
door.
Klop de witten heel licht.
Vorm balletjes van het visgehakt, rol ze door het eiwit en
steek ze aan pennen.
Rooster de visballetjes in ± 10 minuten bruin en gaar.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Kabeljauwschotel met snijbiet
Cajun visfrietjes
Londense haringen op de grill
Kabeljauw 'tapenade'
Sinaasappel-koolvisschotel

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes